"Jag är den gode herden" -Gudstjänst 21 februari

2021-02-21
Britt-Marie Erlandsson

I söndagens gudstjänst under temat "Jag är..." handlar det om den gode herden. Pastor Åge predikar utifrån Joh. 10:11-14:

Jag är den gode herden. Den gode herden ger sitt liv för fåren.  Den som är lejd och inte är herden som äger fåren, han överger fåren och flyr när han ser vargen komma, och vargen river dem och skingrar hjorden. Den som är lejd bryr sig inte om fåren.​  Jag är den gode herden. Jag känner mina får, och mina får känner mig.

För gudstjänstens sång- och musikinslag svarar den här gången Kevin Larsson.

Bengtsfors Missionskyrkas verksamhet finansieras med frivilliga gåvor.

Vill du vara med och bidra?

Swish: 123 502 12 17

Bankgiro: 106-8691

Tack för din gåva!

Producerad i februari 2021 av Bengtsfors Missionskyrka och Bloms Ljudteknik

Dela gärna detta

© Bengtsfors Missionsförsamling 2024
Design av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram