Våra verksamheter

Vi firar oftast gudstjänst på söndagar klockan 11.00.

För mer information, se vår kalender.

Varmt välkommen!

Scout

På onsdagar mellan 18.00 och 20.00 träffas Equmenias Scouter i kyrkan.

På scouterna lär man sig massor om djur och natur, åker på läger, grillar korv, har kul och pratar om Jesus.

Ledare är Gunilla Rask Blom, Åsa Lillvall och Mats Åkesson. Hjälpledare är Noah Fermondo.

Söndagsskola

I Ärtemarks missionskyrka är det söndagsskola jämn vecka kl 9.45-10.30. För barn från 3 år.

Vi sjunger, lyssnar på berättelser ur Bibeln, leker och pysslar. Carin, Lisa, Linn och Ella hälsar att fler barn får plats!

Stavgång & Biljard

Tisdagar och torsdagar kl. 7.00 startar några morgonpigga herrar dagen med att spela biljard och fika tillsammans.

På måndagar är det damernas tur med start kl. 9.00 och kl. 9.30 ger sig en annan grupp damer ut på stavgång (med eller utan stavar). Efter en timmes promenad kan de återvända till dukat bord för fika, som biljarddamerna ordnat.

Välkommen med!

Kontaktpersoner:
Herrar: Kurt Samuelsson 072 556 62 42
Damer: Ingrid Dåverhög 070 511 98 95

Bön

På söndagar 20.00-21.00 samlas vi i Missionskyrkan för bön.

Symöten

Det var länge sedan någon sydde på symötena, men namnet lever kvar. Här jobbar ett tio-tal kvinnor med att bl.a. rulla bandage av lakan till sjukvården i Kongo och sticka tröjor m.m. till barn i Östeuropa.

Andakt och gott fika ingår också i programmet, när de träffas i Ärtemarks Missionskyrka på torsdagar kl.15 en gång i månaden (vintermånaderna i Bengtsfors Missionskyrka).

Välkommen med!

Kontaktperson: Else-Marie Löfgren 070 992 97 27

Sångstunder och andakter på Björkåsen och Granåsgården

Det går på turordning vem som har andakt på Björkåsen kl.14 och Granåsgården kl.15. Vår kyrka har ansvar för den tredje lördagen i månaden.

Lördagsöppet

En lördag i månaden kan man komma till oss för att prata och fika. Kyrksalen är öppen för andakt.