"Jag är dörren" - Gudstjänst 14 februari

2021-02-14
Mikael Blom

I de sju uttalanden om "Jag är" av Jesus har pastor Åge kommit till det femte: "Jag är dörren" och predikar utifrån Joh. 10:7-9:

Då sade Jesus än en gång: "Amen, amen säger jag er: Jag är dörren till fåren. Alla som har kommit före mig är tjuvar och rövare, men fåren har inte lyssnat till dem. Jag är dörren. Den som går in genom mig skall bli frälst, och han skall gå in och gå ut och finna bete. 

Om man går in genom Jesus dörr kommer man in i gemenskapen och man blir räddad. Det är frälsningens dörr. Men det gäller att se upp för det finns falska Jesusar som säger att de är den rätta dörren. Men bakom den dörren finns inget.

Bengtsfors Missionskyrkas verksamhet finansieras med frivilliga gåvor.

Vill du vara med och bidra?

Swish: 123 502 12 17

Bankgiro: 106-8691

Tack för din gåva!

Producerad i februari 2021 av Bengtsfors Missionskyrka och Bloms Ljudteknik

Dela gärna detta

© Bengtsfors Missionsförsamling 2024
Design av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram