Gudstjänst Påskdagen

2021-04-04
Britt-Marie Erlandsson

De gick ut till graven där Jesus var lagt och graven var tom. Inte hade de väntat att finna det så fast Jesus hade berättat det för dem innan det här hände. Jesus är inte här, döden har inte grepp om honom längre. Jesus är uppstånden! Lärjungarna blev förvånade och fylldes av glädje.

Det här är dagen som lärjungarna skulle få vända sorg till glädje. Jesus vann en fullkomlig seger och öppnar dörren in i himlen för alla som tror och tar emot Jesus Kristus i sitt hjärta. För var och en som tror på honom ska inte gå under utan ha evigt liv 

På samma viset lever Jesus än i dag för dig och mig och alla människor. Han ger oss hopp och liv på nytt den här dagen om du vill ta emot och tro. Det här är dagen för en ny början för lärjungarna och för alla människor i hela världen. En ny början för dig och mig.

I nästan två tusen år har kristna över hela världen hälsat varandra med denna härliga hälsningen den här dagen: Kristus är uppstånden! Ja, han är sannerligen uppstånden!

I dagens gudstjänst sjunger och spelar Maria Ernebro och pastor Åge predikar och leder genom gudstjänsten. Sändningen är en repris från påskdagen 2020.

Bengtsfors Missionskyrkas verksamhet finansieras med frivilliga gåvor.

Vill du vara med och bidra?

Swish: 123 502 12 17

Bankgiro: 106-8691

Tack för din gåva!

Producerad 2020 av Bengtsfors Missionskyrka och Bloms Ljudteknik

Dela gärna detta

© Bengtsfors Missionsförsamling 2021

Design av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram