11-kaffe med pastor Åge

2021-01-25
Åge Eriksen

Tisdag 26 januari får vi digitalt besök på 11-kaffe med pastor Åge av Rickard Lundgren, evangelist i Equmeniakyrkan och som varit med och planterat många församlingar de senaste åren.

Idag är han församlingsgrundare i Region Svealand och har mycket härligt och inspirerande att komma med. Vi ser fram emot ett gott samtal mellan Rickard och Åge denna förmiddagen. Det kan ge oss glöd och inspiration till att vara kyrka anno 2021. Du är varmt välkommen att vara med oss på din dator, platta eller telefon. Roligt om vi kunde bli ett fint gäng som vågar sig på att vara med. 

Du kommer inte att ångra om du kommer med!

Under hittar du en länk du kan använda för att vara med. Det är plats till många i vårt digitala rum så hoppas du blir med.

Nu på tisdag bjuder jag med dig på digital 11-kaffe kl 11.00.

Det du behöver göra är att trycka på länken nedan och säga ja till alla frågor som dyker upp. Sen är du redo att vara med. Vi var några i tisdags som hade det jättertrevligt och det är gott om plats till flera. 

Ta med en kopp kaffe och vad du vill ha till, så ses vi digitalt på tisdag igen för en oformell samling där vi kan prata tillsammans på ett säkert sätt. Hoppas vi syns!

Tryck här för att ansluta dig till 11 kaffe med pastor Åge

Dela gärna detta

© Bengtsfors Missionsförsamling 2024
Design av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram